00%

Нема продукти во Кошничката.

КОНТАКТ

НАЈНОВИ НАПИСИ

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ НА ДЕЛО: ЛЛ КЕТЕРИНГ ЈА ПОДДРЖА ИНИЦИЈАТИВАТА #РЕТВИТНИ ОБРОК

„ЛЛ Катеринг“  се вклучи во иницијативата „Ретвитни Оброк“ и  даде.. Дознај повеќе

ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ:ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ КЕТЕРИНГ?

За почеток би ви препорачале дека роденденските прослави дефинитивно не.. Дознај повеќе

ПРОЕКТ „ПОМАЛКУ СОЛЕНО-ПОЗДРАВО“

Повеќе билки, помалку сол за поголема виталност. Во рамки на.. Дознај повеќе

Нема продукти во Кошничката.

SG - 28/07/2022

СЕКОЈА КЕТЕРИНГ УСЛУГА Е ПРИКАЗНА САМАТА ЗА СЕБЕ!

СЕКОЈА КЕТЕРИНГ УСЛУГА Е ПРИКАЗНА САМАТА ЗА СЕБЕ!

За секој Клиент, без оглед на потребите и барањата секогаш сме на располагање да дадеме стручен совет, мислење и искуствен фидбек сè со цел да испорачаме услуга од „пет ѕвезди“ каде сите аспекти на кетеринг услугата се врвни, премиум и беспрекорни. Во сржта на успехот на ЛЛ Кетеринг е посветен тим на професионалци, вљубеници во подготовка и презентација на најквалитетни рецепти со иноваторска визија и уметнички финеси. И целиот наш тим работи во хармонија за да се осигураме дека ги исполнуваме и надминуваме очекувањата на нашите клиенти. Опслужуваме голема база на клиенти на дневно ниво и напредуваме со помош на нивните редовни повратни информации и препораки. Горди сме што сме дел од корпоративната заедница. Нудиме клучни решенија за планирање на настани и имаме страст за вкусна храна, убав декор и услуга со насмевка! Во последното интервју со генералниот директор, Гоце Кузмановски со најава на новите технологии во кетеринг индустријата. Cook and chill технологијата како едноставен контролен систем за напредна подготовка на храна ќе ја имплементираме за кратко во нашиот нов објект. https://www.biznisvesti.mk/intervju-so-gotse-kuzmanovski-ll-ketering-vo-makedonija-voveduvame-standardi-ramo-do-ramo-so-najdobrite-svetski-vo-industrijata/ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВАС!

 
Објавено во Актуелно
Претходно
СИТЕ НОВОСТИ
Следно

2024 © LL CATERING.
Избработено од SERAFIMOV Group.

КОШНИЧКА