• Секогаш свежи состојки
  • css slider
  • Подготвени за вас
  • Префинети залчиња полни љубов
Секогаш свежи состојки1 Готвејќи споделуваме љубов2 Подготвени за вас3 4

подготвени за вас

ЛЛ КЕТЕРИНГ Е КОМПАНИЈА ЗА ИНДУСТРИСКИ И КОМЕРЦИЈАЛЕН КЕТЕРИНГ КОЈА УСПЕШНО РАБОТИ ОД 2005 ГОДИНА, БРОИ 160 ВРАБОТЕНИ И ИМА ЧЕТИРИ КУЈНИ ОД КОИ ДВЕ ВО СКОПЈЕ, ЕДНА ВО КИЧЕВО И ЕДНА ВО ПРИЛЕП. НАШИТЕ КУЈНИ ВО РАМКИ НА ИНДУСТРИСКИОТ КЕТЕРИНГ ИСПОРАЧУВААТ ОКОЛУ 5,000 ОБРОЦИ ДНЕВНО ЗА ВРАБОТЕНИТЕ НА ПОВЕЌЕ ОД 14 КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА. ДОДЕКА ПАК КУЈНАТА ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИОТ КЕТЕРИНГ Е СО КАПАЦИТЕТ ДА ОПСЛУЖИ ОКОЛУ 2000 ГОСТИ СО ХРАНА, ПИЈАЛАК, ОПРЕМА И ПЕРСОНАЛ И ИМА РЕАЛИЗАЦИЈА ОД ОКОЛУ 700 НАСТАНИ ГОДИШНО.

17

години искуство

160

вработени

50

менија

5000

оброци

700

настани годишно

услуги

индустриски
кетеринг

Секогаш свежи и квалитетни состојки за секој оброк, проследен со адекватна избалансираност и во согласност со нутритивните потреби за вработените од секоја индустрија. Голем избор на вкусни кулинарски рецепти и мениа прилагодени на барањата на компаниите.

комерцијален
кетеринг

Беспрекорно и комплетно кетеринг решение за секоја пригода, од приватни забави, домашни слави, родендени, свадби до секаков вид на корпоративни настани, бизнис средби и свечености, проследено со премиум храна, опрема и врвна услуга.

организација
на настани

Без разлика каков настан планирате ќе ви помогнеме да ја испланирате, организирате и реализирате секоја фаза со комплетно сценарио, дизајн, управување и консалтинг и за најневидливите и непредвидливи, но исклучително значајни ситуации и тоа до најситниот детаљ.

галерија

контакт