ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ:ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ КЕТЕРИНГ?

За почеток би ви препорачале дека роденденските прослави дефинитивно не се прилика кога треба да испробувате нови рецепти и вкусови. Најдобар избор ви се проверени и едноставни јадења. Изборот на ваква храна ќе ви заштеди време и ќе ви го намали стресот, а гостите ќе бидат сити и задоволни. На пример, канапеите се вкусни залчиња кои го отвораат апетитот на луѓето. Тие се и вкус и лик на масата со храна. Тоа се мали залчиња кои спаѓаат во таканаречната “finger food” храна со неверојатно импресивен вкус, привлечни бои и разновиден облик. Толку мали, а толку моќни залчиња храна, на кои никој не одолева. Веројатно досега ви се има случено од страв, да не снема храна во текот на роденденот, да обезбедите огромна количина различни јадења, а вашите гости едвај да изедат половина од таа количина и сваќате дека сте можеле многу поевтино да поминете.  За да ја избегнете оваа ситуација, потребно е да направите добар план и тоа во заедништво со ЛЛ Кетеринг како кетеринг компанија која ќе ви даде препорака согласно проценката. Прочитајте повеќе на следниов линк https://www.zenskimagazin.mk/ketering-za-rodendeni-shto-treba-da-znaete