Континуирано воведување нови технологии – Предизвик за подбрување на услугите

Квалитетот на нашите услуги не само што мора да ги исполни сите стандарди за квалитет пропишани со закон, туку често мора да ги задоволи и строгите стандарди за работење на нашата компанија. Производнството на готвена храна бара имплементација на високи мерки на безбедност и сигурност за секој чекор на извршување на услугата

Да бидеме хумани на дело: ЛЛ Кетеринг ја поддржа иницијативата #Ретвитни оброк

„ЛЛ Катеринг“  се вклучи во иницијативата „Ретвитни Оброк“ и  даде свој придонес во оваа големата хуманитарна активност во рамки на која веќе 4 години се подарува топол оброк за луѓе кои неможат да си го дозволат.

СКЛУЧЕН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ И ЛЛ КЕТЕРИНГ: БЕЗДОМНИЦИТЕ СЕ ДЕЛ ОД НАШАТА РЕАЛНОСТ И ПОТРЕБНА ИМ Е ПОМОШ ОД ОПШТЕСТВОТО

Започнувајќи од април 2019 станавме официјален партнер на Црвениот Крст на град Скопје со Проект за донација наменет за поддршка и помош на бездомните лица во рамки на кој ЛЛ Кетеринг ќе донира топол оброк во Пунктот за бездомници во Скопје секоја среда во текот на една година.

НАГРАДНА ИГРА КУЛИНАРСКИ ИНОВАТОР

Нов награден предизвик од ЛЛ Кетеринг! Потрага по рецепт за ново инвентивно кетерирнг залче! Во пресрет на подготовката на две нови мениа го бараме најгласаниот кулинарски иноватор. Сè што треба да направите е да ни испратите инвентивен предлог за ново кетеринг залче.

ПРОЕКТ „ПОМАЛКУ СОЛЕНО-ПОЗДРАВО“

Повеќе билки, помалку сол за поголема виталност. Во рамки на нашиот нов проект кој стартуваше во месец јуни воведовме стратегија за подготовка на храната за нашите клиенти со употреба на зачински билки како замена за готварската сол со цел подобрување на навиките во исхраната и промоција на здравјето.

СЕКОЈА КЕТЕРИНГ УСЛУГА Е ПРИКАЗНА САМАТА ЗА СЕБЕ!

За секој Клиент, без оглед на потребите и барањата секогаш сме на располагање да дадеме стручен совет, мислење и искуствен фидбек сè со цел да испорачаме услуга од „пет ѕвезди“ каде сите аспекти на кетеринг услугата се врвни, премиум и беспрекорни. Во сржта на успехот на ЛЛ Кетеринг е посветен тим на професионалци,

WIZ AIR SKOPJE MARATHON 2018

Под мотото „Посветени на целта, подготвении за Вас“, ЛЛ Кетеринг за прв пат со свој тим учествуваше на овогодинешниот Скопски Маратон. Мотивирани од рекреативниот дух за учество на 14то издание на најмасовната и најспортската манифестација, за прв пат бевме дел од рекордниот број учесници, вљубеници во трчањето.

ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ:ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ КЕТЕРИНГ?

За почеток би ви препорачале дека роденденските прослави дефинитивно не се прилика кога треба да испробувате нови рецепти и вкусови. Најдобар избор ви се проверени и едноставни јадења. Изборот на ваква храна ќе ви заштеди време и ќе ви го намали стресот, а гостите ќе бидат сити и задоволни.