НАГРАДНА ИГРА КУЛИНАРСКИ ИНОВАТОР

Нов награден предизвик од ЛЛ Кетеринг! Потрага по рецепт за ново инвентивно кетерирнг залче! Во пресрет на подготовката на две нови мениа го бараме најгласаниот кулинарски иноватор. Сè што треба да направите е да ни испратите инвентивен предлог за ново кетеринг залче. Осмислете и јавно предложете канапе залче со највкусните состојки според вас. Испратете го вашиот предлог како коментар на овој пост и очекувајте супер кетеринг награда. Тој што ќе добие најмногу лајкови за својот предлог ќе добие подарок LL food box со разни канапеи. Потрагата ќе трае до 20.09.2018, а добитниците ќе ги објавиме на 25.09.2018. Наградата ќе може да се искористи до 31.10.2018. Не двоумете се, испратете ни сè што ќе ви падне на ум дека би било вкусно! Не е потребно знаење само фантазија! Ве очекуваме!