СЕКОЈА КЕТЕРИНГ УСЛУГА Е ПРИКАЗНА САМАТА ЗА СЕБЕ!

За секој Клиент, без оглед на потребите и барањата секогаш сме на располагање да дадеме стручен совет, мислење и искуствен фидбек сè со цел да испорачаме услуга од „пет ѕвезди“ каде сите аспекти на кетеринг услугата се врвни, премиум и беспрекорни. Во сржта на успехот на ЛЛ Кетеринг е посветен тим на професионалци, вљубеници во подготовка и презентација на најквалитетни рецепти со иноваторска визија и уметнички финеси. И целиот наш тим работи во хармонија за да се осигураме дека ги исполнуваме и надминуваме очекувањата на нашите клиенти. Опслужуваме голема база на клиенти на дневно ниво и напредуваме со помош на нивните редовни повратни информации и препораки. Горди сме што сме дел од корпоративната заедница. Нудиме клучни решенија за планирање на настани и имаме страст за вкусна храна, убав декор и услуга со насмевка! Во последното интервју со генералниот директор, Гоце Кузмановски со најава на новите технологии во кетеринг индустријата. Cook and chill технологијата како едноставен контролен систем за напредна подготовка на храна ќе ја имплементираме за кратко во нашиот нов објект. https://www.biznisvesti.mk/intervju-so-gotse-kuzmanovski-ll-ketering-vo-makedonija-voveduvame-standardi-ramo-do-ramo-so-najdobrite-svetski-vo-industrijata/ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВАС!